четвртак, 15. децембар 2011.

Bora Čorba sa suprugom Aleksandrom u "Parovima"?


Frontmen "Riblje čorbe" Bora Đorđević dobio je ponudu da se sa suprugom Aleksandrom takmiči u rijalitiju "Parovi" za vrednu novčanu nagradu!



Kako saznaje Press, osim Bore, i frontmen "Galije" Nenad Milosavljević i maneken i ugostitelj Đoka Kortina takođe su na listi želja producenata, a iako im je ponuđen pozamašan honorar, njih trojica još uvek nisu prihvatili da se krajem decembra usele u luksuznu vilu, ali nisu ni odbili "nepristojnu ponudu" televizije Hepi. Za razliku od njih, poziv je odmah prihvatila manekenka Martina Rajić, koja je javnosti postala poznata zbog navodne veze sa holivudskom zvezdom Džerardom Batlerom. "Ta veza je bila kratka, ali lepa", rekla je manekenka i dodala da se ne stidi da se slika naga i da polako ispunjava sve ciljeve koje je davno zacrtala.
Šuška se da će u šou ući i Vesna Zmijanac sa partnerom Željkom Ristovićem, a među potencijalnim učesnicima su i Lepa Lukić i Zoran Kalezić, koji bi takođe trebalo da uđu kao par. Producenti su razgovarali i sa belim magom Lavom Geršmanom, rukometašicom Cecom Kitić, folkerima Mitrom Mirićem i Hasanom Dudićem, pop pevačem Ognjanom Radivojevićem, zvezdom Jutjuba Ekremom Jevrićem...

Izvor: Press

Нема коментара:

Постави коментар