среда, 7. децембар 2011.

Goca Tržan: U Parove bih ušla sa najboljim drugom


Odlučni da nova sezona rijalitija "Parovi" pokaže sav sjaj, ali i svađe džet seta u Srbiji, produkcija televizije Happy, daje sve od sebe, da u luksuznoj vili Laneta Gutovića ugosti poznate ličnosti, a producenti ovog rijalitija pregovaraju sa učesnicom rijalitija "VIP Survivor Srbija"Gocom Tržan koja bi trebalo da bude jedna od novih stanarki luksuzne vile.



Prema nekim informacijama, o ulasku u rijaliti Parovi, gde će živeti kao bubrezi u loju, razgovaralo se i sa Gocom Tržan, ali uslovi ulaska ove pevačice ostali su tajna, kao i to da li se ova sveže razvedena žena rešila da pokaže Srbiji sve svoje mane i vrline punih 24 sata, pred okom kamere.

Uzevši u obzir da je Tržanka u vezi sa 14 godina mlađim momkom, postavlja se pitanje, da li bi sa novim dečkom ušla u rijaliti.

- Razgovarali smo sa mnogim poznatim ličnostima, ko ulazi u rijaliti, i dalje je tajna, ali je sigurno da će gledaoci biti oduševljeni izborom – kažu u produkciji televizije Happy.

ako si iz produkcije rijalitija Parovi na TV Happy otkrili da sa pop pevačicom Gocom Tržan pregovaraju o njenom eventulanom učešću u ovom programu, temperamentna dama tvrdi da bi se pojavila u Parovim samo za ogroman honorar.

-Jedini rijaliti koji mi je zanimljiv je Survivor i sebi sam ispunila želju o učešće u tom programu. U Parove bih možda ušla za 100.000 evra i to sa najbolji drugom – kaže Goca ekskluzivno za Story.rs.

Izvor: Story

Нема коментара:

Постави коментар