недеља, 25. децембар 2011.

Princ u “Parovima”: U rijaliti sam usao zbog izazova


Princ Ugande Mihail Mijingo poznatiji kao Misha Srbin kaže da su najveći izazov njhovi cimeri u vili, da je zaljubljen u Martinu Rajić i da ovim testira sam sebe i njihovu vezu.



Ostao je samo još jedan dan do ulaska deset parova u luksuznu kuću Laneta Gutovića. Novi serijal rijalitija “Parovi” obećava sve duplo bolje od prošle godine, a na nama je da čekamo, vidimo i presudimo. Za sada se zna da sigurno dva para iz džet-set sveta ulaze u kuću. Ceca Kitić Magić sa suprugom i, možda par koji je izazvao najviše interesovanja, princ iz Ugande, Misha i strleta i Plejboj zečica Martina.

Princ je jedini sin naslednik pokojnog kralja Ugande, koji je poginuo u atentatu dok su njegovu suprugu, Mishinu majku svrgli sa vlasti kada je Misha imao samo dve godine. Mishina majka se zaljubljuje i preudaje za Srbina, seli i deca počinju da pohađaju naše škole i uče srpski. Misha polazi u “Lui Davičo” baletsku školu, zaljubljuje se u ovu profesiju i dobija poziv od Londonske Kraljevske akademije za Balet, gde završava školovanje i nastavlja da putuje svetom i nastupa na svetkim scenama. Posle teške povrede kičme nerado se odriče pozorišta i trenutno radi kao direktor nekoliko velikih stranih predstavništava kod nas.

Pitali smo Mishu da nam objasni odkud on u rijalitiju i kako su se on i Martina upoznali. Da li su pravi par ili imamo prijateljske parove, kao prošle godine? “U rijaliti sam ušao zbog izazova. Ovo je kao velika avantura, putovanje čije polazište znaš ali cilj ne. meni je zanimljivo. Ovo će da testira mene na svim nivoima”, rekao je Misha i dodao:“Upoznali smo se pre godinu i po dana u Beogradu. U vezi smo četiri i po meseca. Upoznao nas je jedan zajednički drug u diskoteci gde smo zajedno izlazili. Spojila nas je muzika, pošto oboje volimo da plešemo.”

Da li mislite da ćete se bolje upoznati u kući, kako vidite Vaš boravak i ishod rijalitija kada izađete?“Sigurno ćemo se još bolje upoznati u kući. Ovo nam i jeste prilika da upoznamo jedno drugo. Moja predpostavka je da ćemo se zbližiti boravkom u kući. Ovo je savršena prilika da testiramo jedno drugo, da saznamo još više, kako o nama, tako i sami o sebi. Ali ipak smatram da će sve to biti u pozitivnom duhu, ne verujem da ćemo imati međusobne probleme. Mislim da će naš najveći izazov biti drugi parovi, a ne vidim nikakav problem među nama u kući.”

U duhu Novogodišnjih i Božićnih praznika, koji je najlepši poklon koji ste dobili? “To je verovatnobio poziv da budem student u Kraljevkoj akademiji baleta u Londonu.”

Izvor: Skandal

Нема коментара:

Постави коментар