Parovi druga sezona - UČESNICIMiša Mujingo je rođen u Sovjetskom Savezu u Rostovu, od majke Ruskinje i oca kraljevskog porekla iz Ugande. U Beograd je došao sa 5 godina. Početkom devedesetih školuje se u Londonu, na Centralnoj Akademiji Baleta na kojoj dobija diplomu klasične igre prema najvišim instancama. Nakon igre u Parizu, Americi, Singapuru i Rusiji, Miša kao solista nastupa u čuvenom Mulen Ružu! Povreda kičme prekida blistavi ples, tako da je danas predstavnik i izvršni direktor nekoliko međunarodnih kompanija od kojih su dve na našim prostorima.

Martina je poznati model ,,Be Famous Model Agency“ i većinu vremena provodi u Grčkoj, srpskoj javnosti do sada je bila poznata iz spota ,,Face“ Milana Stankovića, ali je medije uzburkala njena veza za holivudskim glumcem A liste Džerardom Batlerom. Najviše radi u Turskoj, slikala je se i za domaće izdanje Plejboja. Obožavaju se, pa će to svima pokazati!Nikola ima 26 godina, a pažnju medija je privukao učestvovanjem u ,,Operaciji Trijumf’’. Učestvovao je i na Beoviziji, pa je nakon osvojenog drugog mesta objavio svoj prvi singl. Festivali na kojima je imao veoma zapažen nastup su ,,Sunčane skale’’ i ,,Stari grad’’. Nikola ulazi sa devojkom, Sonjom Petrović. Sonja je rođena 1989.godine u Beogradu. Voli putovanja, upoznavanje drugih kultura, običaja i jezika. Za sebe kaže da je brbljiva, vredna i snalažljiva. Jedva čekaju provod u vili, jer misle da imaju mnogo kvaliteta!Sonja je pop pevačica koja je svojim poslednjim albumom ,,Bivša” dokazala svoje mesto na pop sceni. U Parove ulazi sa svojim dečkom Strahinjom koji je poznat kao učesnik serijala ,,Maldivi”. Mladi fudbaler i Sonja su se upoznali na Happy televiziji, gde su nakon par razmenjenih rečenica i kafe shvatili da je strasna romansa na pomolu. Garantuju dobar provod za gledaoce, pošto su ih oduševili prošlogodišnji Parovi!Stefan je odrastao u Beogradu, pevanje obožava, a kako je najviše vremena provodio sa svoje dve starije sestre, kaže da je veoma pažljiv i fin prema nežnijem polu. Ljubicu je upoznao na snimanju Srećne zvezde, šou programu naše televizije u kojem su oboje učestvovali. Ljubica je inače vaspitač po struci, ali je pevanje njena velika ljubav. U šou ulaze kako bi se dobro proveli i testirali svoju ljubav, ali i izdržljivost.
Stevan je rođen 1986.godine, po obrazovanju je farmaceutski tehnolog, ali je i model, denser, multimedijalna ličnost koja najviše radi u Turskoj. Svoj rad u modelingu na kratko prekida 2004.godine, ali nakon oporavka nastavlja kvalitetnu karijeru. Radi kao model u nekoliko agencija, a u šou ulazi sa Marijom Aćimović koja je apsolvent farmaceutske tehnologije. Pored studija, radi kao promoter. Njih dvoje se poznaju 12 godina. Medije obožavaju i ulaze da bi se dobro zabavili i promovisali svoje talente!Ivan je nakon završetka srednje medicinske škole u Požarevcu studirao bankarstvo i radio u Urgentnom centru. Medije obožava, tako da ga znamo kao novinara dnevnog lista ,,Alo”, nedeljnika ,,Svet”, vodio je i nekoliko emisija. Jelenu je upoznao preko prijatelja. Ona je student Defektološkog fakulteta, a hobi joj je ples. Mnogo se vole, što dokazuje i Jelenin ulazak u šou, jer Ivan mnogo više od nje voli eksponiranje.
Slađana Đorđević, koju svi znamo kao Bucku, je naša poznata pevačica. Ulazi sa svojim partnerom Darkom, za kojeg kaže da joj je najveća podrška u životu. Poznaju se dovoljno dugo, pa su samim tim spremni za ovu avanturu od koje mnogo očekuju. Darko je od Bucke stariji deset godina, pa i nije čudno što se toliko oslanja na njega. Slađana je pred ulazak obećala mnogo pesme i humora, ali i to da ćemo imati priliku da vidimo mladi par koji se mnogo voli i želi uspeh.Marko je rođen u Brusu, na Kopaoniku 1983.godine. Još u osnovnoj školi je znao da će se baviti muzikom, a u srednjoj je odlučio da to bude posao za miksetom…Kaže da se spletom okolnosti našao u rijaliti programu ,,Veliki Brat” kada mu je život krenuo u nekom potpuno drugom pravcu. Karijeru di-džeja gradi u Nemačkoj, Makedoniji, Bosni, Švajcarskoj…Nedavno je snimio pesmu ,,Beograd” , a poznat je i po učešću u spotovima brojnih izvođača. Njegova devojka Dea je rođena 1990.godine u Zrenjaninu. Od druge godine je živela kod tate na Islandu, ali je odlučila da se vrati u Srbiju i bez ičije pomoći nastavi karijeru di-džeja započetu na Islandu. Pored interesovanja u oblasti dizajna, 10 godina je trenirala rukomet. Motivi za učestvovanje su dobra zabava i promovisanje interesantne muzike!Najbolja rukometašica svih vremena! Igračica Radničkog iz Beograda. Ličnost godine 2010., sa svojim timom je osvajala Evropski kup, titulu IHF Kup pobednika kupova, bila je najbolja mlada rukometašica sveta…Od 2006.do 2008.godine obavljala je dužnost sportskog direktora ženske rukometne reprezentacije. Za sebe kaže da je uvek pozitivna i vesela, pa možemo očekivati sjajan provod u kući. Ona i Milan, koji je takođe u svetu rukometa, imaju brak za primer, pa bi to da pokažu svima!Poznati pevač zabavne muzike, neverovatnu popularnost je stekao na festivalima u bivšoj SFRJ. Sarađivao je sa brojnim kompozitorima u zemlji i u inostranstvu. Početak karijere obeležile su pesme: ,,Mama”, ,,Pijem”, ,,Osamnaest žutih ruža”, ,,Ako jednom vidiš Mariju”, ,,Skim si sada kad je tužno vreme”, ,,Pesnikova gitara”… Legenda narodne muzike veoma voli šah, učestvovao je na više turnira u zemlji i inostranstvu. U vreme najveće popularnosti postojalo je rivalstvo između Mikija Jevremovića i Đorđa Marjanovića, tako da su postojali klubovi vatrenih obožavalaca ,,Đokisti” i ,,Mikisti”. U šou ulazi sa Ljiljom za koju kaže da je najpozitivnija osoba koju je u životu upoznao!

Нема коментара:

Постави коментар