уторак, 6. децембар 2011.

Hasan Dudić i Ognjan Radivojević u rijalitiju "Parovi"?

Hepi televizija počela je da vrbuje poznate ličnosti za drugu sezonu rijalitija „Parovi", koji bi trebalo da počnu u decembru.


Kako saznaje Press, organizatori su među prvima pozvali folkera i učesnika rijalitija "FarmaHasana Dudićau kome je učestvovao sa bivšom suprugom Zlatom Petrović. S obzirom na to da po koncepciji šoua takmičar mora da učestvuje u paru sa dragom osobom, nepoznato je koga će Hasan povesti sa sobom u poznatu rijaliti kuću. I Ognjan Radivojević je pozvan da se takmiči i u „Parovima", i to nekoliko dana nakon što je odbio ponudu za „Survajver".




- Dobio sam poziv i za učešće u „Parovima". Baš me krenulo ovih dana, možda se sam prijavim za „Domaćine, oženi se" - napisao je Ognjan na Fejsbuku.

Organizatori nisu želeli da otkriju ko će se baškariti u luksuzu i pokušati da, poput Miloša Vukovića i Zorice Dukić, osvoji nagradu vrednu 250.000 evra.

- Učesnici novog serijala otkriće gledaocima sav sjaj i svu krizu srpskog džet-seta - poručuju iz produkcije TV Hepi.



Da podsetimo, u prvom serijalu sa svojim partnerima učestvovali su Peđa D Boj, Ivan Gavrilović, Džimi Barka, Slađana Delibašić, Tijana Dapčević, Irfan Mensur, Tihomir Arsić... Svi učesnici dobili su honorare odmah po završetku rijalitija.

- Dobili smo sav novac u dogovorenom roku. „Parovi" su potpuno drugačiji format od ostalih rijaliti programa, uslovi su bajkoviti, nismo skroz izolovani, a žurke su nalik na one u svetu, sa mnogo šampanjca i lepih devojaka - rekao je Džimi Barka.

Izvor: Press

Нема коментара:

Постави коментар